–   

«El verí del Teatre» en 2n Batxillerat

La selectivitat està molt a la vora i per a calfar motors, el passat 9 de febrer al teatre Salecians de València, els i les alumnes de 2n de batxillerat van tindre el plaer d’assistir a la representació teatral “El verí del teatre”, obra del dramaturg Rodolf Sirera. L’obra fou interpretada per la companyia «Micomicona».

Llegida l’obra prèviament en classe, l’alumnat es va posar en la pell dels personatges d’aquesta.

«El verí del teatre”, obra en la qual la representació i la ficció es mesclen  en un mateix camí i aconsegueixen crear una bellesa màgica: La realitat. Una obra on  els temes tractats estàn presents en la nostra vida, a més de ser misteriosa, emocionant i reflexiva. 

Assistir al teatre els ha aportat a l’alumnat de segon un bon grapat de coses positives; una manera lúdica d’aprendre que els permet endinsar-se en el món de l’obra i comprendre millor el seu significat. 

Segon ells i elles: «Ara sí que estem preparats per a afrontar selectivitat amb aquesta gran obra, som experts coneixedors.» «Una auténtica aventura teatral que ens ha captivat des del primer diàleg fins a l’últim!!!»

Sinopsi

El gran clàssic de Rodolf Sirera

El verí del Teatre és una obra teatral fascinant, amb un toc misteriós, peça ens convida a explorar els somnis i realitats del món escènic. Una experiència única plena de suspens, emoció i reflexió sobre el poder de la representació. L’alumnat es submergeix en aquesta obra magistral que ens posa davant del mirall del teatre i de la vida mateixa.

Fitxa artística

Títol: El verí del teatre

Autor: Rodolf Sirera

Dramaturgia y dirección: Pedro de la Horra

Música: Jesús Serrano

Escenografía: Micomicona

Iluminación: Diego Rosselló

Actores:

– El Marquès: Enric Juezas

-Gabriel de Beaumont: Jorge Valle

¡Comparte el post si te ha gustado!

¿Qué quieres leer?

Categorías destacadas

Teatro-Danza
Plástica-Visual
Audiovisual-Cine
Jornadas de Teatro y Expresión